We hebben een nieuwe website!

Beste leden, bezoekers en partners van BNI Sprookwijck,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze mooie club een vernieuwde website heeft, dankzij de inspanningen van Solvware B.V.!

Wat is er Nieuw?

1. Uitgebreide Informatie: Op de nieuwe site vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten en het lidmaatschap van ons chapter. Van wekelijkse bijeenkomsten tot speciale evenementen, alles is nu gemakkelijk te vinden.

2. Gemakkelijke Gastinschrijving: Het is nu eenvoudiger dan ooit om uzelf als gast in te schrijven en een keer deel te nemen aan onze bijeenkomsten. We verwelkomen nieuwe gezichten en bieden graag de kans om de kracht van ons netwerk te ervaren.

3. Inspirerende Video: We hebben een nieuwe video toegevoegd die een levendige impressie geeft van onze wekelijkse meetings. Bekijk hoe onze leden elkaar ondersteunen, netwerken en groeien binnen de gemeenschap.

4. Alle aangesloten leden: Weten wij er nu allemaal aangesloten zit bij onze club? Dat kan! Check ze op de home pagina an de website.

Waarom BNI Sprookwijck?

BNI Sprookwijck biedt ondernemers en professionals een unieke kans om te netwerken en hun bedrijf te laten groeien. Door regelmatige bijeenkomsten, professionele ontwikkeling en het delen van aanbevelingen helpen we elkaar naar succes.

Onze vernieuwde website is een weerspiegeling van onze toewijding aan continue verbetering en groei. We willen onze leden de beste tools en middelen bieden om hun doelen te bereiken en hun netwerken uit te breiden.

Bezoek Ons Vandaag!

We nodigen u uit om onze nieuwe website te verkennen en te ontdekken hoe BNI Sprookwijck u kan helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Word lid en ervaar de kracht van ons netwerk!

Bekijk de vernieuwde site op bnisprookwijck.nl en laat ons weten wat u ervan vindt. We kijken ernaar uit om samen met u verder te groeien!

Aanvraag Lidmaatschap

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4

1. Gegevens aanvrager